Success!

Note

Error

Session expiration Your session is going to expireClick here to extend

Ontwerppartners B.V.

Breda, Netherlands
3.3
1 Languages
Dutch
80 € / hr My hourly rate

Skills overview

Web & Programming
Design & Media
Business Services

About

Ontwerppartners ontwikkelt websites , social media en alle grafische vormen van visuele communicatie. Wij beheersen het gehele traject, van strategie-ontwikkeling tot en met implementatie. De beheersing van pakketten Photoshop, Illustrator en InDesign is hoo
Read more

Portfolio

Responsive website

Responsive website

Ontwerppartners heeft vanaf de start van het bedrijf in 2004 het merendeel van de visuele communicatie ontwikkeld. In de nieuwe responsive website stonden we garant voor beeldredactie en webteksten en perfecte implementatie binnen het gekozen WordPress template.

Wetenschappelijke publicaties

Wetenschappelijke publicaties

Wij hebben de restyling van de publicatiestroom verzorgd. Het betrof fine tuning van het logo, een uitgebreid kleurpalet, de aanpak van infographics, het basisontwerp en de typografische richtlijnen voor omslagen en binnenpagina’s. Onderzoekers werken met sjablonen en leggen de basis voor efficiënte eindopmaak. Die gebeurt deels door gekwalificeerde medewerkers en deels door ons.

Versterking merkbeleving voor 27 scholen

Versterking merkbeleving voor 27 scholen

Merkenbeleid met merkondersteuning voor Eenbes Basisonderwijs (27 basisscholen, 5.300 leerlingen in Oost-Brabant). Eenbes Basisonderwijs zoekt naar versterking van de gezamenlijke merkidentiteit. In samenwerking met Edux Onderwijsadvies heeft Ontwerppartners een ontwerpverkenning gedaan rond merkenbeleid en merkbeleving in de visuele communicatie.

Skills

Web & Programming

total average: 7.8/10

CSS8/10

HTML6/10

Joomla7/10

WordPress10/10

show all skills

Design & Media

total average: 8/10

Corporate Identity8/10

Graphic Design8/10

Business Services

total average: 9/10

Project Management9/10