Success!

Note

Error

Session expiration Your session is going to expireClick here to extend

Budget (€) :

1,500 - 3,000

Posted on

7/13/16 9:41 AM

This project has expired

Why don't you register anyway? We are sure that you will find many similar projects out of the thousands waiting for you!

Post similar project now
 

Description

Voor het Frontline Learning Research journal ben ik op zoek naar een copy-editor die het hele proofreading proces wil doorlopen. Het gaat vooral over het toepassen van de correcte lay-out en een aantrekkelijk html-document maken. De manuscripten gaan over pedagogische onderzoeken en zijn in het Engels geschreven. Er hoeft geen spelling check uitgevoerd te worden, enkel de vormgeving dient aangepast te worden. Liefst werk ik samen met iemand die zich voor langere tijd wil engageren. 

 

Procesomschrijving: van zodra er een manuscript in het systeem verschijnt dient dit gedownload te worden. Daarna wordt de eerste vormgeving toegepast en wordt de proof version weer naar de auteur gestuurd. De auteur voegt nog enkele zaken toe zoals de instellingen van de (co-)auteur(s), contactgegevens,... en stuur het document terug naar ons. Uw volgende taak zou dan bestaan uit het opnieuw checken van de lay-out en het toevoegen van een DOI. Daarna wordt de final version opnieuw naar de auteur gestuurd. Indien volledig in orde ontstaat meteen de publication version, anders worden er nog wijzigingen toegepast en wordt dit een laatste keer ter controle naar de auteur gestuurd. Ten slotte worden er 3 versies gemaakt: word, pdf en html. De pdf en html worden op de website geupload en de (co-)auteur(s) worden per mail verwittigd van de publicatie.