Success!

Note

Error

Session expiration Your session is going to expireClick here to extend

Budget (€) :

1,500 - 3,000

Posted on

6/15/17 4:33 PM

This project has expired

Why don't you register anyway? We are sure that you will find many similar projects out of the thousands waiting for you!

Post similar project now

Description

ik ben op zoek naar een programmeur die in javascript regelingen kan schrijven voor het regelen van 24 arduino's. de hele logica van dat wat het systeem moet kunnen is al gedefinieerd. Het gaat om een systeem van 3 buffervaten die verschillende warmtebronnen heeft, te weten: de condensor kant van een koelinstallatie, een biomeiler, zonnecollector, biomassaketel (2x) en een cv ketel. De afnemers zijn: een woonhuis met verwarming en een boiler voor douche,  meerdere vloerverwarmingen, productie van witlof. Verder nog een regeling voor 3 koelcellen, 5 lucht-lucht warmtewisselaars die moeten reageren op luchtvochtigheid en temperatuur. Alle hardware is zo goed als af, de arduino's zijn geplaatst en kunnen worden aangestuurd/uitgelezen via mqtt over ethernet. Alles moet te bedienen zijn via een webinterface, deze is er, maar de functionaliteit moet uitgebreid worden. 

De regelingen moeten kiezen aan welke buffer ze moeten leveren of welke ze van moeten afnemen. de logica is hiervan bedacht, moet alleen nog geschreven worden. Het is best een uitgebreid systeem, maar de regelingen op zichzelf zijn wel redelijk eenvoudig.  De mqtt broaker draait op een PI, net als de webserver. 

Bij interesse is natuurlijk goed overleg eerst nodig.  

Het project is op een boeren bedrijf wat de ambitie heeft zoveel mogelijk energie te besparen. Het project is experimenteel, maar een leuke uitdaging. De Arduino's draaien nu min of meer een jaar zonder al teveel problemen.

Kennis van arduino's is niet nodig, de PI's zijn van buitenaf te bereiken, het is in Amsterdam. 

in de bijlage is een overzicht van de meeste regelingen die er geschreven moet worden, en welke sensoren en actuatoren daarmee bediend moeten worden.

Bij interesse mailen of bellen