Success!

Note

Error

Session expiration Your session is going to expireClick here to extend

Budget:

3,000 - 6,000

Posted on

4/26/17 1:22 PM

Buyer:

fol***

This project has expired

Why don't you register anyway? We are sure that you will find many similar projects out of the thousands waiting for you!

Post similar project now

Description

PHP Programmeur gezocht (budget aanwezig)

We hebben net onze eerste BETA versie van Sportlery, een online community waar mensen elkaar kunnen vinden om samen te sporten en samen sportactiviteiten te organiseren. Op basis van de sporten, niveau en woonplaats, worden mensen aan elkaar gekoppelt. Zo kan je zelf activiteiten aanmaken zoals een potje tennis of 5 tegen 5 voetbal. Het wordt in feite een online sportagenda waar mensen precies kunnen inzien welke sportactiviteiten er plaatsvinden bij hen in de buurt.

Dit hebben we gemaakt in Laravel met gebruik van een CMS genaamd OctoberCMS. De hoofd programmeer taal is PHP. Tot nu toe hebben we de bouw van het platform uitbesteed aan www.H1.nl, een webdevelopment bedrijf bij ons in het ECE gebouw in Rotterdam.

We zijn op zoek naar een webdeveloper die ons team wilt versterken met een leidingevende rol. Er is budget aanwezig, welke te combineren is met een constructie waarin we een gedeelte salaris en een gedeelte eigendom uitkeren.

Spreekt dit jou aan en ken/ben jij een programmeur, stuur ons dan zeker even een bericht.

Bekijk de website [obscured]