Success!

Note

Error

Session expiration Your session is going to expireClick here to extend

Budget (€) :

3,000 - 6,000

Posted on

3/18/16 9:56 AM

This project has expired

Why don't you register anyway? We are sure that you will find many similar projects out of the thousands waiting for you!

Post similar project now
 

Description

Over de functie

PHP/MYSQL programmeur gezocht - Uithoorn

Voor een innoverend en jong bedrijf zijn wij op zoek naar een programmeur die zelfstandig met projecten aan de slag kan gaan. De organisatie heeft een procurement/ e-commerce SaaS oplossing voor bedrijven in de Food en Non Food branche. Er liggen er genoeg uitdagingen en nieuwe kansen binnen de organisatie. Je gaat de applicaties (door)ontwikkelen, op maat maken voor nieuwe en bestaande klanten en nieuwe slimme ideeen uitwerken (denk aan mobile devices gebruiken als terminal) De kennis die benodigd is, om voor deze vacature in aanmerking te komen is PHP, MySQL, HTML5, CSS en Javascript zijn een pré!

Ben jij op zoek naar een zeer uitdagende baan waarbij je mee kan groeien met dit innovatieve bedrijf in startup fase.

 

Functie-eisen

 

Profiel kandidaat: De organisatie is op zoek naar een programmeur die echt passie voor het vak heeft. Dus ben jij in je vrije tijd ook actief met programmeren of van jongs af aan al geïnspireerd door het vak? Dan ben jij geschikt!De volgende kenmerken zijn belangrijk voor deze functie: Zelfstandig Vlot Creatief en gemotiveerd Goed met documentatie Liefst een IT opleiding (of aantoonbare affiniteit en ervaring)

   

Arbeidsvoorwaarden

Goed salaris Startup cultuur met veel vrijheid en ruimte voor eigen creativiteit en input De kans om mee te groeien met deze snelgroeiende startup!